En bombe i sengen!

“Ja, ja. Det skal nok lykkes for de åh-så-frelste, men dog så hadefulde militante venstrefløjshomoer at få dette pridehalløj til at fremstå som alt andet end frisindet.”

De fleste kender nok Brokkendorf fra Vrissenbjerg . Fra bagsiden af Politiken. Karikaturen af den evigt vrisne og mavesure gamle mand fra udkantsdanmark. Er det nu ham der er på spil igen?

Nej, det er såmænd noget en anonym debattør har sagt i ramme alvor!

Og han fortsætter:

“Jeg trækker mig, ikke så meget fra Priden, hvor jeg alligevel ikke kommer. Men fra LGBT, hvis der fra officielt hold i foreningen siges, at der ikke er plads til DF i paraden.”

Ganske rigtigt: DF’ernes politik har de foregående år været at boycotte Priden. Men nu INSISTERER de på at være med. Nu vil de ikke undvære oplevelsen!

Han  fortsætter:

“Hvis journalisten, der er den ene hovedperson i hele denne historie, havde bare den mindste smule politisk tæft, ville han vide, at man laver politik ved at indgå kompromisser. Han ville også glæde sig over, at de to DF-kvinder er i gang med at vende dette partis holdning over for homoer, sådan at når de to præster, Krarup og Langballe, efter næste valg ikke sidder i folketinget mere, vil dette parti nok være lige så homovenligt som resten af folketinget.”

Han fastholder misforståelsen, at sagen skulle være opstået på grund af en vildfaren mail. Og benægter at DF’s deltagelse i Priden er taktisk begrundet. Og de to DF’ere der endnu ikke har givet lyd fra sig, og meldt ud hvad de står for, bliver taget til indtægt for homovenlighed. Hvorfor dog det?

Han spår at DF er på vej til at blive et mere homovenligt parti, når de to præster forlader Folketinget. Det er altid noget at han medgiver det alle andre kan se: At præsterne er homofober.

Kedeligt at han ikke ved, at Jesper Langballe’s søn Christian er udset til at overtage posten efter Langballe senior. Og ifølge denne indtager præcis den samme position i forhold til homoerne.

Søren Krarups datter Katrine Winkel Holm er en aktiv debattør, og har allerede blandet sig i denne debat, med præcis de samme homofjendlige synspunkter som som Krarup.

Der er altså ikke nogen fremtid som spåmand – eller som det hedder på nudansk – spindoktor for vores anonyme Brokkendorf!

Han har så gemt det bedste til sidst:

“Det må være vigtigere, end at tækkes, for den sags skyld holde hånden over, nogle muslimer, som i bund og grund hader os og vil forbyde homosexualitet, hvis de får magten til det. – Indtil da er de så “venlige” kun at begå hatecrimes mod os.”

Der kom pointen!

DF går ikke med i Priden for at støtte homoerne, men for at spille os ud mod muslimerne. Spil på frygten for hatecrimes, og pust til racismen, så er det ikke nødvendigt at forklare hvorfor DF stemmer homoerne ned i Folketinget, og præsterne overøser os med moralisme og hadtale.

Engang i 70’erne gik folk rundt og sagde “der er politik i dit køleskab”, når de ville gøre opmærksom på, at alle sider af tilværelsen har en politisk dimension. I dag når vi hører om kødskandaler i supermarkederne og genmanipulerede afgrøder er vi klar over, hvor sandt det er at man som forbruger må vælge hvilke interesser man vil støtte. Og de emner kan – og skal – debatteres offentligt.

I dag kan man sige: Der en bombe i din seng! I hvert fald til homoerne. For alt hvad vi gør bliver politiseret – eller rettere dæmoniseret. Også – eller især – sex. Af DF og de der er på linie med DF.

Sex i det offentlige rum. Om det så er skove eller parker bliver genstand for moralsk afstandtagen.

Homoseksualitet i sig selv bliver sat lig perversion. Fordi homoseksuelle betragtes som særlig opmærksomhedshungrende mennesker, der føler trang til at “udstille” sig selv. Ved Priden f.eks.

Noget så banalt, som aldersforskel mellem to parter, bliver af nogle sat lig perversion. Dét der en gang for alle stigmatiserer de homoseksuelle som “unormale” og homosex som “unaturligt”.

De nævnte typer handlinger ses som funktioner af homoseksualiteten. 

De betragtes som ikoner for homoseksualitet. Ved altid at omtale homoseksualitet som lavstatus: Sex i smug på toiletter eller i parker, noget der involverer aldersforskel – og et deraf følgende “misbrug af mindreårige”, og forkærlighed for sex i det offentlige rum, der forbindes med en særlig promiskuøs livsstil. Og de der af følgende kønssygdomme.

I hele denne betragtning forbindes de homoseksuelle med det afvigende og kriminelle og sygelige.

Krarup også gentagne gange sat lighedstegn mellem Aids og homoseksualitet.

Der behøver intet sandt at være i nogle af påstandene. Faktum er f.eks. at der findes langt flere heteroseksuelle i verden der er smittet med hiv end homoer. Og alle medier fortæller om hvor populært det er blevet blandt heteroseksuelle, at dyrke sex i det fri. Misbruget af mindreårige finder sted i den katolske kirke, der er ingen dokumentation for at noget tilsvarende skulle være tilfældet blandt homoseksuelle.

Men ved at bruge denne ikonisering gøres homoseksualitet til lavstatus. Homoseksualitet forbindes med alt det der er uønsket.

DF’erne anviser en vej ud af fælden: Man skal blot afsværge sig sin homoseksualitet. Langballe udtaler, at han aldrig vil gå med i Priden. Men hvad nogle mennesker foretager sig privat blander han sig derimod ikke i.

Handlingerne kan altså skilles fra identiteten. Lidt lige som forbryderen i retten, der fortryder sine gerninger, kan man få en mildere “dom”, hvis man ikke dumstædigt fastholder, at man ER homoseksuel, er budskabet.

Blot forlanger han en undsigelse af homoseksualitet. Men når homoseksualitet først er lavstatus vil vi så ikke få samme behandling som muslimerne?

Når det gælder indvandrere vil DF fastsætte regler for ægteskab og familiesammenføring. Hvis homoseksualitet bliver lige så lavstatus vil der så ikke komme tilsvarende regler? Afskaffelse af partnerskab og benspænd for adoption. Ligesom DF forsøger at hæmme undervisningen i indvandrernes sprog, vil de så ikke forbyde seksualundervisningen i folkeskolen berører noget de betragter som perversion, nemlig homosex?

Der er landet en bombe i sengen…

Og modstanden mod f.eks. DF’s forsøg på at omklamre homoerne bliver afskrevet. Det er de:

“åh-så-frelste, men dog så hadefulde militante venstrefløjshomoer”

der er på spil, når DF’s bombe bliver forsøgt demonteret!

Skriv en kommentar

Endnu ingen kommentarer.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s