StopAids: Chekpoint

STOP AIDS er, som der står i beskrivelsen: “Bøssernes hiv-organisation: information og fakta om hiv og sikker sex, med fokus på mænd, der har sex med mænd.”

Dvs. vi er rigtig, rigtig mange brugere. Håber jeg da. Sådan nogle der engang imellem tjekker deres opdateringer, følger med i hvilken kampagne de kører, får stukket nogle kondomer i hånden ude i bylivet eller bare tænker over de råd man får fra Stop Aids.

En ting er sikkert: Hvis man er i tvivl om noget, skal man besøge siden. Eventuelt få en personlig kontakt. Eller få et sundhedstjek.

En ting man aldrig skal gøre: Begynde at udvikle egne hjemmestrikkede teorier om, hvad alle de andre BURDE gøre. Baseret på egne erfaringer – altså fuldstændig uvidenskabeligt – eller hensigtserklæringer om: Jeg kunne aldrig finde på, man bør ikke osv.

Stop Aids er der for, at vi undgår at gå rundt og sige ting til hinanden, som ingen af os alligevel ved tilstrækkeligt om.

Stop Aids har gennem årene formidlet såvel den lægelige ekspertise, som den sociale og psykologiske forståelse, der er en absolut forudsætning for at vi kan handle og tale i forhold til sygdom og forebyggelse. Ikke ud fra egne forudfattede meninger eller fordomme – men ud fra den viden, der findes på området.

Bemærk at den definition Stop Aids anvender fortæller, at de rådgiver både homoseksuelle mænd og alle de mænd i øvrigt, som har sex med andre mænd.

Hvis nogle har mere konkrete erfaringer med Stop Aids rådgivning, så synes jeg i skal skynde jer at fortælle om det her.

Anmeldelse af http://www.stopaids.dk/ på TrustPilot.dk

Skriv en kommentar

Endnu ingen kommentarer.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s