Panbladet

Farverig

Panbladet er det nyeste skud på stammen af de sites, der formidler nyheder og kultur til – og om – homoseksuelle i Danmark.

Selvfølgelig er det også det nyhedsorgan, der har den længste historie bag sig i papirudgave. Der har det eksisteret mere end 30 år. Dog med visse døde perioder.

Også netudgaven har tilknytning til LGBT Danmark. Og herved adskiller siden sig fra de øvrige formidlere: Out&About der repræsenterer det kommercielle miljø, og XQ28.dk og PrideNews.dk, der er uafhængige sider.

Ole Henriksen har i øvrigt været så venlig at optræde som ambassadør for Panbladet. Hvad det så end vil betyde i praksis får vi se.

Aktuelle emner som Folketingets behandling af homoægteskab og vielser fylder naturligvis de politiske sider. Men kulturstoffet er også dækket ind med artikler om så forskellige emner som et interview med kunstneren Svend Ahnstrøm, og omtale af Lady Gaga.

Projektet er relativt nyt, men jeg er sikker på, at der er plads til Panbladet på favoritlisten hos alle der følger med i LGBT stof.

Panbladet

Kaj er homo. Fra Svend Ahnstrøms lego-bøsse billedserie.

Reklamer

Skriv en kommentar

Endnu ingen kommentarer.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s