XQ28.dk

Fremme i skoene

XQ28.dk fik ny chefredektør 15. august 2010 på en ret usædvanlig baggrund. Som ny journalist havde Christoph Bastrup rettet henvendelse til Dansk Folkeparti med spørgsmål om deres deltagelse i Copenhagen Gay Pride.

En vildfaren mail, der røg ud til hele pressen, karakteriserede Bastrup som journalisten med “løse håndled”. Den vildfarne mail fik forskellige politiske konsekvenser. Blandt andet påvirkede det stærkt den gruppe, der umiddelbart inden var blevet stiftet på Facebook imod Dansk Folkepartis deltagelse i Priden.

Bastrups indsats og mod på at beskæftige sig med homopolitik fik altså XQ28.dk til at udnævne ham til chefredaktør. Så er linien lagt.

XQ28.dk er dog langt mere end politik. Sitet har en betydelig sekstion der omhandler kulturstof – måske det site, der har den bredeste dækning af dette område. Især film og litteratur og celebrity-stof.

Og derfor uundværligt for de der er nysgerrige, vågne og interesserede i at vide, hvad der foregår meget tæt på os.

Xq28.dk

Jesper Langballe udtalte om Copenhagen Gay Pride 2010: “Den slags parader er frastødende, det er ubehageligt og meget provokerende. Det er aldeles ubehageligt at udstille sin seksualitet på den måde. Og så laver de det for at provokere, og hvis man så bliver provokeret af det, så bliver de sure over det. ” Alligevel valgte Pia Adelsteen MF for Dansk Folkeparti at deltage. Deltagelsen af et stærkt homofjendsk parti i Priden gav anledning til en del debat internt i homomiljøet.

Reklamer

Skriv en kommentar

Endnu ingen kommentarer.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s