Homoseksuel

Homoseksuel er ordet for mennesker, alle respekterer og ingen har noget imod.”

Anonym bøsse, der ikke tør springe ud af skabet.

De homoseksuelle udgør generelt en homogen masse, hvorimod de heteroseksuelle er en noget mere blandet skare. Er man derfor typen, der ønsker orden, rette linjer, og rene ariske blonde gener er der ingen som helst tvivl om, at man er homoseksuel og bør melde sig på nærmeste bøssebar.

Homoseksuelle mænd elsker sport især i 2’eren.

Men hvordan er det lige man gør?

Hvem mig?!

Guide

Det her er en personlig beretning, der fortæller præcis hvordan. Blot med den ubetydelige detalje til forskel, at fyren ikke er gået på homobar men i fængsel:

“Engang mens jeg var på rejse, gjorde jeg ophold ved et motel i en lille by nær en marinekorpsbase. En parkeringplads der forekom øde nok kl.1 om natten til, at man roligt kunne pisse der. Men den viste sig at være overvåget af det lokale politi, som arresterede mig, ransagede mit hotelværelse og fandt en marihuanacigaret, og anklagede mig for at være i besiddelse af stoffer. Hvorefter jeg blev bragt til det lokale fængsel.

Der blev jeg sat i en lille celle-blok, fire rum med hver fire brikse. Cellerne havde ingen døre. Der var 12 fanger i blokken, fire hvide marineinfanterister og otte sorte. Da jeg sagde at jeg tidligere havde været i flåden blev jeg foreholdt hvad marineinfanteristerne hævdede var et velkendt faktum, nemlig at alle sømænd slikker pik og boller hinanden.

Jeg blev ført ind i den fjerneste celle, hvor jeg blev kneppet i munden af ni og i røven af to. De hvide var bagerst i køen og to af dem kneppede mig samtidig. Jeg betragtede det som et held, at blokkene var så små.

Næste dag kom de hvide marinere hen til mig og sagde: “Du flytter ind til os!”

Jeg var blevet punk for disse fire fyre, som i fængselsjargongen blev mine mænd. De var 19, 20, 21 og 21 år. Anklaget for forhold som væbnet røveri og overfald på politibetjent. Kun en havde nogensinde før haft sex med en fyr – den eneste der havde været i fængsel før. En af marinerne, Dan, en nittenårig med blå øjne og blondt hår knyttede sig til mig mere end de andre gjorde. Dan opdagede at han elskede at få slikket pik og krævede tilfredsstillelse, når som helst han havde ståpik, hvilket var omkring tre gange om dagen.

Når jeg tænker tilbage var følelserne så stærke, at det er rimeligt at sige at jeg blev forelsket især i Dan.” (1)

Hvor svært kan det være fyre?

Som man bemærker er heteroseksualitet ingen hindring for at elske sport i 2’eren. Altså homo. Altså hetero der godt kan lide bøssesex. Øh…Okay vi stopper her.

Kilde: Spademanns Leksikon

Igen en af disse fantastisk velskrevne tekster på Spademanns Leksikon. Denne gang med en handy guide til de uerfarne. Der går lidt kludder i det til sidst. Guiden fremhæver jo at det er heterofyre der boller en fyr og elsker at have sex med ham? Nogle vil synes, at de klare grænser mellem hetero og homo flyder ud, og faktisk ikke er til at få øje på.

Forfatteren – som er anonym – har afsløret over for undertegnede, at det er meningen. Teksten er i ramme alvor en beskrivelse af, hvordan heterofyre har sex med hinanden, uden egentlig at registrere at handlingerne er homoseksuelle. Faktisk stammer teksten fra et videnskabeligt værk, der netop beskriver afstanden mellem det man ved og det man gør. Ikke fordi mennesker er uvidende, men fordi de kategorier vi plejer at lægge ned over os selv og andre ikke altid slår til. Og homoseksuel aktivitet under visse omstændigheder lader sig forene med heteroseksuel identitet. Der skal mindst en Ph.d. afhandling til at forklare gangbang mellem heteroseksuelle mænd, og det er lige netop hvad der er tilfældet!

Note:

(1) Henning Bech: Når mænd mødes. Gyldendal. 1987. s.116-17. (Teksten er forkortet og enkelte steder er sproget tilpasset.)

Reklamer

Skriv en kommentar

Endnu ingen kommentarer.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s